Alla unika i Blekinge!

Igår så körde jag och barnen till Karlshamn för att ta de två nyaste zonerna där: CityGate och OutlookZone. Sagt och gjort, nu har jag tagit alla 85 hittills skapade zoner i Blekinge! Det inkluderar naturligtvis vattenzonen samt zonerna på öar i Blekinge skärgård: Kastellet, Tjärö, och Aspö.

Efter Karlshamn så körde jag vidare till Bromölla. Jag hade inte tagit de tre zonerna där tidigare men nu var det dags. Tack till Radio som tipsade mig var jag skulle parkera för att ta BroomPeak med barnvagnen!

Sammanlagt tog jag fem fler unika zoner igår, vilket ger mig 306 unika totalt.

Apropå unika zoner så har förra omgångens vinnare kingenin har ägnat den nya omgången åt att ta fina medaljer. I förrgår medaljen för 1000 unika zoner och idag Sweden Explorer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *