10% unika i Östergötland

I lördags tog jag unika Prästaslätt och Markastugugöl i Karlshamn (tack FarbrorGrön för lånet!) eftersom att jag ändå var i området och gjorde anspråk på några torn.

I söndags tog jag GusumMuseum, som för övrigt var mitt zonförslag för många år sedan!

Idag tog jag en långpromenad och en omväg med bilen i Söderköping, eller Sörping som man säger lokalt, och lät unikaräknaren ticka uppåt på zoner som tillkommit sedan jag rensade senast.  Det finns dock en del zoner som ligger mot Västra Husby till, och dit kommer jag nog aldrig…


Total taken 9305z (1783 unique)

1091 untaken zones in Östergötland. (90%)

126 unique zones taken [in Östergötland]. (10%)

153 untaken zones in Blekinge. (31%)

337 unique zones taken [in Blekinge]. (69%)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *