Bra start på omgång 41

Första söndagen i varje månad är det ny omgång, och då är det bra att se till att ens PPH börjar ticka. Det är ju också trevligt med 50 poäng extra för att ta en neutral zon!

Idag var jag faktiskt hemma och kunde ta ledigt från familjen några timmar för att inviga den nya omgången. Det blev 31 zoner, som tyvärr bara ger 97 i PPH, men jag fick också röra på benen i 48 km och fick Blekinge-kronan på huvudet! Dessutom var det uppehåll och jag fick använda mina nya cykellampor. Jag har en på styret och en på hjälmen.

Nu sitter jag och känner mig lite förkyld så vi får se hur väl jag kan hålla Ronneby grönt i veckan som kommer. I skrivande stund har jag bara tappat 2 zoner, och det är till GuRR4 som började spela i förra omgången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *