Elva månader till FTT

På väg hem från mina föräldrar så besökte jag BirdsBadDream. Det måste vara den absolut sämsta zonen någonsin i spelet. (Sämre än Outcliff som jag bara kommer ge en ny chans om någon annan står för båtresan!) Den lär ju i varje fall knappast ge några nya spelare i Fågelmara, det är ju ett som är säkert. Tacka vet jag Towers där spelarna själva bestämmer plats för de virtuella platserna (tornen).

Zonen Turrköbad var över elva månader gammal men utan FTT innan jag offrade mig och hoppade i plurret för att ta den i lördags:

Igår så besökte jag Gruvhålet och SternöStrand i Karlshamn.

Som väl är har inga nya zoner dykt upp i Blekinge på sistone.


Total taken 9313z (1791 unique)

149 untaken zones in Blekinge. (30%)

341 unique zones taken [in Blekinge]. (70%)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *