Plats 12 i RM Kronoberg

Idag så deltog jag i Regionsmästerskapen i Turf i Kronobergs region, väl ordnat av Fidde och tretton! De hade till och med ordnat uppehåll i Växjö, medan regnet öste ned i Ronneby när jag åkte hemifrån.

Jag anlände några minuter innan start men behövde klä på mig och barnen innan jag kom iväg. Minsta barnet åkte med i barnsits på cykeln. Det var tänkt att sjuåringen skulle cykla med för egen maskin, men efter bara några zoner så fick jag göra honom sällskap tillbaka till basen för att han helt plötsligt blev sååå trött i benen…

Här är min statistik:

Points: 639
Visited zones: 41
Unique zones: 35
Distance: 8.01 km

Detta gav mig en tolfte plats, av 20 deltagare exklusive arrangörerna.  Också trevligt med Event-medaljen och de unika event-zonerna samt tre andra unika zoner jag passade på att ta.

Respekt till AceIsAngry79 som barnvagnsturfade till sig en 16:e-plats.

På söndag om två veckor är det dags igen. Då ska jag ställa upp i Kalmar Turfförenings första event! Även då med minsta barnet som barlast…

Ett svar på ”Plats 12 i RM Kronoberg”

  1. Ja man gör så gott man kan med de man har.
    Tack TBIT.

    Stort tack Till Fidde o Tretton med övriga i Crew.
    Nästa gång är det en Bonaza 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *