Fler unika zoner från Skåne

På grund av jobb så var jag i Malmö i förra veckan men jag lyckades även klämma in lite turfing vilket gav mig 6 fler unika zoner, om jag räknade rätt.

I helgen så var vi i Kullaberg i nordvästra Skåne hela familjen. Jag tog fem unika zoner där, men sparar NimisZone tills barnen blivit större! Vi gjorde också en utflykt till Ängelholm, som var helt gul när vi kom dit, men Maunon kom dit samma dag och tog två zoner medan vi åt lunch. Sedan tog hen inga fler zoner. Efter lunchen tog jag fem unika där.

På vägen hem från Kullaberg så tog jag även AstorpZone and Perstorp, så det blev ganska mycket Turf för att vara med familjen. Nu har jag tagit 483 unika zoner, och jag ska försöka nå 500 senast vecka 42 när jag ska ut och resa lite igen!

Nog om mig, vi tänkte ordna en ny turf-träff i Blekinge!

Jag föreslår att vi har träffen kl 18 på Harrys i Karlskrona den 26 september eller 3 oktober, dvs inomhus. Alla är välkomna, oavsett hur mycket eller lite ni turfat! Skriv gärna en kommentar här om något av datumen passar er särskilt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *