Vakum

Min stendöda Galaxy S2 är numera en ganska usel brevpress på jobbet. Lånetelefonen, som var mycket bättre än en trasig S2 men också mycket sämre än en hel S2, är tillbakalämnad och nu turfar jag med en sprillans ny telefon!

Ett problem med den är att jag inte längre har någon hållare till cykeln som passar. Den universella jag köpte häromveckan var för liten. Det vore ju dumt om telefonen blev fuktskadad så jag har inte tränat på 1,5 vecka nu! Det är en dålig ursäkt, men en ny mobilhållare till cykeln är beställd!

Till min stora glädje så har Ronneby klarat sig ganska bra utan mig. Stina5, k_tjing, MF, iUser15 och relativt nya spelaren Scoli har varit ute och tagit nästan alla mina zoner! Jag har faktiskt bara BunkerZone kvar i Ronneby.

Jag räknade faktiskt inte ut förrän idag att det var en kollega till mig som är Scoli!  Förra gången jag frågade så blev jag inte klok på hennes spelarnamn, men bättre sent än aldrig. Hon reste långt i somras så hon har tagit 11 regioner men bara 102 unika zoner!

Innan mitt förra träningspass så monterade jag min BikeCharge dynamo med lyse och USB-laddare. Den har legat i garaget rätt länge, men jag har köpt ett reparationsställ för cykel och ville prova lite. Dessutom så hade glödlampan till vanliga framlyset gått sönder för kanske tredje gången i år. Tyvärr så kunde jag inte montera dynamon på högersidan som man ska, för där sitter redan min inbyggda navdynamo. På vänstersidan så hamnade den väldigt långt ned, och cykeln känns ganska mycket trögare nu. Bättre träning förvisso!

Jag har också pimpat min cykel med ekerreflexer! Dock ett jäkla pill att sätta dit dem så jag har bara orkat fixa framhjulet än så länge. Jag visste faktiskt inte att ett cykelhjul hade så många som 36 ekrar! Kanske läge för ett foto av mitt Turf-åk snart?

I helgen blir det lite Turf i Köpenhamn, men förhoppningsvis en träningsrunda på hemmaplan innan dess!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *