Turf Bonanza Uppsala 2013

Jag kom på plats 24 av 125 deltagare, vilket är godkänt! Här är statistiken från Uppsala:

Points: 980
Visited zones: 61
Unique zones: 55
Distance: 14.44 km (fågelvägen mellan zonerna)

Som jämförelse kan även ta med statistiken från Västerås förra året då jag kom på plats 19 av 66:

Points: 656
Visited zones: 41
Unique zones: 33
Distance: 14.04 km (fågelvägen mellan zonerna)

I Uppsala tog jag alltså fler poäng och fler zoner, men fick ändå en lägre placering. Bonanzazonerna måste ha legat mycket tätare i Uppsala, för jag fick faktiskt fler poäng i Uppsala än vad vinnaren bUs fick i Västerås!

Jag försökte med en strategi men den misslyckades. Nu har jag tänkt ut en annan strategi till nästa gång jag får chansen att delta i en bonanza. Hoppas att jag kommer ihåg den då, för jag tänker inte berätta den här!

Ett stort tack till arrangörerna! Exempel på bra grejor:

  • Försäljning av korv och hamburgare vid basen
  • Närhet till omklädningsrum
  • Smidig uthämtning av tröja

Om jag ska vara lite gnällig/otacksam/avundsjuk så vore det över att jag fick det sista på prisbordet, vilket var två magnetmärken, medan de som kom efter mig fick en mer lockande “goodiebag” från Telenor. De fick dock vänta på den tills middagen, stackars… Men, Turf är inte rättvist och jag borde nog vara glad att få något pris med min placering!

Denna Bonanza kunde jag inte göra som i Västerås och anlända dagen innan för att plocka unika så det blev inte mer än runt 25 zoner i Uppsala, en sedan stannade jag i Nyköping och rastade cykeln på vägen hem. Det blev nästan 30 zoner och det var tillräckligt många för att bli Södermanlands Turf-kung fram tills att TheMachine kom och tog tillbaka zonerna jag lånat!

Det ska för övrigt komma ett separat blogginlägg med överdrivet detaljerad status på min jakt på unika zoner denna omgång.

2 svar på ”Turf Bonanza Uppsala 2013”

  1. Förlåt, det var min tankspriddhet som gjorde att de inte hamnade på prisbordet. Hoppas jag kan gottgöra det på något sätt vid tillfälle.
    Tack för att du åkte hela vägen från Blekinge och var del i att göra det till en fantastisk dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *