Omgång 43 – jag skyller på snön

Omgång 43 blev konstig. Jag gick ut stenhårt och tog alla fastlandszoner i Ronneby och Kallinge. Sedan blev det inte en enda runda efter det. Jag skyller på snön, fast jag vet att det är en dålig ursäkt. Resultatet blev ju därefter:

You gathered 24080 points during the round and ended up at place no. 704 internationally.
This was accomplished by taking 85 zones.

Några zoner fick jag dock behålla omgången ut!

Nu är det ny omgång och det finns fortfarande gula zoner på fastlandet här. Dåligt av mig och övriga turfare i Ronneby! Om det fortfarande är plusgrader ikväll så kanske det blir en tur då.

Vi fick några nya zoner i Blekinge under natten (tack snälla!) men det betyder också att jag är uppe i 18 unika zoner kvar att ta i Blekinge!

En rolig grej är att jag blivit inbjuden av Turf-skaparna att hjälpa till med utvecklingen av Turfs webbplats, alltså turfgame.com! Just nu undersöker jag varför Safari på iOS har så lätt för att krascha på webbplatsen. När det är löst så finns en mängd annat att fixa med framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *