Jag gjorde ett ryck igår kväll

Efter att ha trillat ned på andraplats i Blekinge (ja faktiskt tillfälligt en tredjeplats medan mästerturfaren Jojje gjorde ett gästspel här) så fanns det bara två alternativ:

  1. Ge upp
  2. Kämpa

Jag valde att kämpa! På eftermiddagen blev det ett par zoner i Ronneby samt en tur till Karlshamn, och när barnen var lagda och frugan bänkad framför Let’s Dance så gav jag mig ut och tog resten av zonerna Ronneby. Därefter körde jag till Karlskrona och plockade nio strategiskt utvalda zoner samt en jag inte kunde låta bli.

Eftersom jag inte plockat så några zoner på Trossö tidigare så blev faktiskt hela sju nya zoner igår, vilket betyder att jag är uppe i 60 unika zoner. Totalt hade jag 27 zoner när jag var färdig för dagen och eftersom ingen tagit dem för mig ännu så tickar de fortfarande in 57 poäng i timmen åt mig!

Nu har jag dryg 21500 poäng, vilket borde vara i närheten av vad ThomasHighway hade när han kom etta i Blekinge förra omgången, och det har inte ens gått en vecka på nya omgången! Bara tre veckor kvar, pust!

För övrigt tror jag att det var ett perfekt tillfälle att bilturfa på igår kväll. Vädret var tråkigt och många konkurrenter var antagligen på fest! Och var de på fest igår så kanske de är bakfulla idag.

Det blev lite extra spännande igår när jejjan skrev till mig vid 22:15:

Du vekar ha väckt mickecarlsson nu. Han är på e22an.

Påväg i full fart mot Karlskrona. Spännande detta

Men eftersom han bara tog Grandzone under natten så var tydligen på väg till Karlskrona för att festa, inte turfa. Tur för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *