Äntligen medalj för 250 unika zoner

När lillturfaren vaknade osaligt tidigt i tisdags så tog jag en tur till Valdemarsvik för att ta KustCamp och Bullseye. Tillsammans med måndagens tre zoner i och utanför Söderköping så blev det 245 unika zoner.

Igår (onsdag) så turfade jag i Norrköping. Först så tog jag tretton zoner i innerstaden med minsta lillturfaren i barnvagn. Senare tog jag åtta zoner i nordväst med bil. Efter fem zoner fick jag äntligen medaljen för 250 unika zoner! Totalt har jag nu tagit 266 unika zoner.

Enligt mina uträkningar så blev jag den sjuttioandre turfaren som tagit 250 eller fler unika zoner: Jag är en av 59 spelare med medalj för 250 unika, sedan finns det 11 som har medalj för 500 unika och två med medalj för 1000 unika.

Värsta zonen var CrowIsland (Kråkholmen) som var stängd och låst. Jag oroade mig för att behöva ge upp, men det gick till slut när jag puttade upp grinden så mycket det gick och sedan sträckte in telefonen!

En ironisk zon var FlowerZone. Namnet kommer nog av Blomstergatan som ligger precis intill, och inte av växtligheten:

Medan frun shoppade lite så roade jag lillturfaren i träddungen som jag markerat på kartan nedan. Jag ville dock inte förbruka något av mina zonförslag via appen, men om jag gjort det så hade jag helt enkelt kallat den för IngelstaShopping.

2 svar på ”Äntligen medalj för 250 unika zoner”

    1. Tack för tipset! Jag tar gärna den avstickaren om tiden och familjen medger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *