Åtta fler unika i Kalmar

Igår var vi i Kalmar med familjen och jag fick chansen att turfa lite medan övriga var på IKEA. Jag vill gärna ta 10 unika zoner när jag är iväg någonstans, men vi hade en tid att passa hemma i Ronneby så en timme fick räcka och då var det svårt att hinna med 10 zoner jag aldrig besökt tidigare.

Det blev i varje fall åtta fler unika zoner (totalt 554 unika nu), och hade blivit nio om inte sune tagit TellusZone medan jag var på väg dit och därmed blockade den för mig. Antingen läste han inte chatten eller så ignorerade han mig helt enkelt, men det finns heller ingen spelregel som säger att man ska visa hänsyn till gästturfare!

Jag hade också gärna besökt Ingress-portalerna vid slottet, samt tagit en kopp kaffe med kingenin och MasterOfTurf, men jag prioriterade att ta unika turf-zoner. Min förhoppning är att göra en ordentlig räd i Kalmar på cykel någon gång i vår/sommar. Det är inte alls lika roligt med bil.

På hemmaplan så har jag haft ett styvt jobb att hålla Ronneby grönt, men det räcker med ett pass till för att ha tagit fler poäng än på hela förra omgången!

PS. Jag såg precis på topplistan över antal unika zoner att kingenin tagit 1907 stycken unika zoner och numera leder över dubbelsexa som tagit 1891 stycken. Mäktigt jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *