Har gått ut hårt denna omgång

Igår cyklade jag 49 km i regnet och tog alla 33 fastlandszoner i Ronneby tätort och Kallinge. Än så länge har jag 17 kvar som tickar PPH!

Idag deltog jag i Trettondagsturf, utmärkt arrangerat av Kalmar Turfförening. Till råga på allt så joggade jag mig till en andraplats, grattis till mig! Jag ledde faktiskt ett bra tag men det var NewBridgeKing som tog hem segern, stort grattis!

Efter eventet så tog jag tre unika zoner i Kalmar medan jag väntade på att fru och barn skulle hämta mig för hemfärd. Jag måste verkligen ta cykeln till Kalmar någon dag men det verkar sjukt trångt att turfa där!

3 svar på ”Har gått ut hårt denna omgång”

 1. Låter långt, att ta cykeln till Kalmar från Ronneby 😉
  (i bemärkelsen att ta cykeln = cykla)
  Har du MTB så är det fint att cykla norrut på Kalmarsundsleden. Kanske inte så mycket turfzoner, men bitvis väldigt fin cykling.

  1. Att cykla till Kalmar känns avlägset, i dubbel bemärkelse!

   Jag menar såklart att ta med cykeln bak på bilen. Har runt 80 unika zoner att ta där, så det känns som nog motion för mig.

   1. Hoppades det…
    Hm, det verkar som att man skulle kunna utöka sin unika-lista en del där då. Synd bara att det är så tråkig väg dit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *