Ännu en punktering men åtta fler unika zoner från Malmö

I söndags fick jag punktering igen. Tröttsamt. Dock hade jag bara Hillbilly kvar att ta så jag tog en promenad upp på Davids Kulle från ICA Maxis parkering senare på kvällen efter att jag varit inne och handlat.

Eftersom jag hade jobbärende i Malmö igår (måndag) så passade jag naturligtvis på att gåturfa några unika zoner i snöväder och blåst innan jag vände hem till Blekinge. Jag var dock väl förberedd med långkalsonger, extra tröja och batteripack. Det blev åtta stycken fler unika zoner, så nu har jag tagit 562 stycken.

Idag så lämnade jag in cykeln på en rejäl service hos Team Sportia i Ronneby. Jag registrerade 1335 km “Cycling, sport” i Endomondo för 2012 så jag har ju trampat några varv! De ska höra av sig under veckan och berätta vad som behöver åtgärdas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *