Två av de jobbiga zonerna var mina i en timme

Igår efter jobbet så körde jag och tankade (förutom att det tar tid så går det tyvärr åt bensin att turfa) och då såg jag att ER hade tagit StrikeThrou och var på väg mot BTHzone som hen också tog! Jag tog tillbaka dem direkt efter att block-tiden gått ut, tack så mycket! Jag tog också tillbaka SmallBridge från jagrullar innan jag körde för att ta de jobbiga (avlägsna) zonerna Oxline (ordlek med Tjurkö: tjur-kö) och SturköCamp.

Efter att jag tagit dem så var jag redan sen hem till familjen så det blev inga fler zoner i Karlskrona. När jag kommer hem så kollar jag turf-appen och ser att MrA tagit ifrån mig båda de jobbiga zonerna bara en timme efter mig! Gaaa! Men, jag var i varje fall först att ta dem denna omgång.

När barnen var lagda och frun satt vid TV:n så tog jag mig i kragen och drog på underställ och träningskläder. Äntligen skulle jag turfa till fots i min egen takt! Det blev en runda på cirka 6 km via 9 av 10 zoner i Ronneby. Nästa gång tar jag alla tio! Medan jag tog zoner från arnold993 och min svåraste rival om förstaplatsen, mickeCarlson, så var den senare i Karlskrona och plockade zoner. Jag fick faktiskt behålla alla mina zoner i Ronneby under natten, tack så mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *