Fem fler unika zoner i farsdagspresent!

I eftermiddags så gjorde jag ett precisionsjobb i Sölvesborg och tog Sölvestorg. Det var nämligen en av de unika jag saknat i Blekinge. Sedan fick jag chans att åka till Bromölla och ta de fyra nya zonerna där.

När jag parkerat i närheten av Brostigen i Bromölla så ser jag i appen att Radio precis tar zonen! Jag börjar genast rota i ryggsäcken och hittar ett par Turf-klistermärken som jag överraskar honom med och så snackade vi lite. Kul! Som tur var för mig så gjorde han bara återbesök på zonen, så det var ingen blocktid att tala om.

Innan jag kom ifrån zonen så hade tvååringen kollat på änderna i Skräbeån (tror jag vattendraget heter), tittat på en lastbil parkerad i närheten, samt lagt ett lass i blöjan som följaktligen behövde bytas.

Nu har jag tagit 534 unika zoner, och saknar bara två stycken för att ha tagit alla i Blekinge. Tack Radio för lånet av zonerna idag!

Bromöllas vattentorn, MöllaTornet, är för övrigt av lite ovanlig stil:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *