2 timmar, 4 mil, 18 zoner

Det tar mig ungefär två timmar cykla de fyra milen mellan de 18 zonerna på fastlandet i Ronneby. Min första sådana runda i nya omgången var förra söndagen, en vecka efter att omgången började.

Då hade jag nämligen lagat punkteringen, som berodde på att det gått hål där ventilen fäster i slangen. Jag vet inte om det berodde på handhavandefel eller tillverkningsfel men jag har tänkt göra ett försök att få slangen utbytt mot ett nytt exemplar.

I tisdags körde jag en kortare runda (26 km), bland annat för att ta tillbaka det som mini tog ifrån mig redan på söndagskvällen!

Idag så körde jag fyramilarundan igen, men det var var återbesök på nästan hälften av zonerna. Jag måste börja jobba på att rekrytera fler turfare i Ronneby! En tröst är ändå att RNBzone tas av turfare från när och fjärran. Det visar verkligen att det saknades en zon vid flygplatsen!

En annan sak som hände idag var att spelarnas nivåer (ranker) över 30 gjordes om, vilket innebar att jag hoppade från nivå 30, Grand Conquistador, förbi nivå 31, Novice Zoner, och landade på nivå 32, Experienced Zoner. Det kommer att dröja ytterligare några omgångar innan jag når nivå 33, Advanced Zoner, men det är i varje fall inom räckhåll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *