Varning för Stegeborgs Slottsruin!

I måndags så tog jag första zonen i Östergötland, vilket gör att jag turfat i nio regioner nu. Jag tog de två zonerna i Söderköping, och så körde jag ut till Stegeborgs Slottsruin för att ta StepCastle.

På grund av riktigt dålig mobiltäckning så var jag nära att ge upp utan att ta zonen. Jag fick gå över till Pro Mode för att slippa ladda kartan, och appen uppförde sig verkligen skumt. (Telenor-abonnemang fungerar kanske bäst i Blekinge och i tätort?)

Hur som helst så blev jag först ut med att ta StepCastle. Jag hoppas dock verkligen att kommande turf-turister får en bättre upplevelse än min när de försöker ta zonen!

PS. StepCastle är ny sedan 2012-06-10, och då tillkom även ArkIsletZone och HusbyChurch, för den som vill ge sig ut på Vikbolandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *