Mötte Mainstay, fick ny rank och nya zoner i Blekinge

Vid halv elva på kvällen i tisdags, precis när jag tagit HillBilly som sista zon på min runda och stängt av GPS:en, så ser jag Mainstay vid TuveBack. Den var fortfarande blockad efter min runda så jag cyklar tillbaka och får en trevlig pratstund medan han väntar ut blocktiden!

När jag startade Turf-appen igår morse så var det inte bara Zone Lost efter Mainstays kvällspromenad utan även ny rank! Jag turfar numera på nivå 35: Delicate Zoner!

Just TuveBack felrapporterade jag sedan för att det började bli så mycket cykelspår i den, och samma sak med RonTreeYard. Båda är nu flyttade men jag har inte varit ute och provat de nya placeringarna ännu!

Zonläggaren var också snäll och lade till två nya zoner i Blekinge, tack! Jag var först med att ta den nya zonen PerCastleLake vid Persborgsgölen i Ronneby men missade faktiskt att LonelyTree tillkommit i Karlskrona.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *