Jag lurpassade på homishome!

Precis när jag tagit sista zonen för kvällen igår och stängt av GPS:en i appen så dök homishome upp på kartan. Han tog precis HeligaKors efter att legat lågt hela veckan! Jag kollade åt vilket håll han gav sig iväg; det var mot HillBilly. Jag gav honom lite försprång och sedan cyklade jag efter.

Han hade parkerat sin cykel på cykelbanan nedanför zonen så jag ställde mig där, satte igång GPS:en igen och väntade på att han skulle komma ned så jag kunde heja på honom. Vi pratade en liten stund men han hade zoner att låna av mig och jag hade en fru och en varm dusch som väntade hemma! (Visserligen inte i kombination, men ändå.)

Det händer mycket kul framöver:

  • I helgen vecka åker jag till Bonanzan i Uppsala för att tävla, träffa en massa trevliga turfare och ta många unika zoner! Jag är lite dålig på att mingla bara…
  • Under maj så ska jag till Köpenhamn, så Hovedstaden blir min tolfte region. Jag tänkte skaffa 3Bredband Kontant att Turfa med där.
  • Senare i maj ska jag även ta min trettonde region som blir Halland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *