Punktering på cykeln igen

Mellan Ronepark och Hillbilly,  de två sista zonerna i min vanliga runda, så fick jag punktering. Kanske dags att byta däck? Det blir slangbyte imorgon i varje fall.

En roligare nyhet är att det dök upp en ny zon i Karlskrona idag, det är viewpoint längst ut på Dragsö! Kanske jag tar lunch där imorgon? Jag har fortfarande inte tagit SenorZone heller. Det återstår att se när jag kör ut dit. Tack snälla zonläggare!

Apropå zoner så när jag ju en önskan om nya zoner i Ronneby och det kräver ju att det är bra aktivitet här, men jag måste erkänna att det blivit många återbesök på sistone. Enligt warded.se/turf/user.php:

You have made 32 revisits the last 5 days.

Idag så påminde MrA mig om Revisitor-medaljen som man får om man gör 50 återbesök på 5 dagar. Nu ska jag minsann turfa varje dag oavsett hur många zoner jag har kvar, och verkligen inte hoppa över återbesök på Hillbilly som igår! Om övriga Ronneby-turfare håller sig lite lugna så kanske det blir medalj, men det är svårt att hålla reda på hur många zoner man gjort återbesök på per dag och med bara 15 zoner i Ronneby så får jag max bli av med fem zoner per dag om det ska bli någon medalj!

En annan rolig grej är att mitt zonförslag KrapperupRoses har blivit verklighet. Den nya zonen heter RosesAreRed!

2 svar på ”Punktering på cykeln igen”

  1. Tack! I september så hoppas jag kunna plocka några av de nya zonerna där. Dock inte NimisZone, den går inte att nå med barnvagn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *