Lunch med utsikt och återbesök

Som planerat så tog jag lunch vid nya zonen viewpoint igår. Mycket trevligt, men jag låter någon med bättre GPS recensera själva zonen! Jag satte även upp en affisch på Dragsö Camping och så tog jag Birchzone med bil… mest på skoj!

Om ingen annan tar viewpoint innan lunch idag så kanske jag skulle köra dit igen, som ett led i arbetet med att ta Revisitor-medalj? Efter min runda igår så säger warded.se/turf/user.php:

You have made 42 revisits the last 5 days.

Eftersom jag inte turfade i lördags så borde dessa 42 vara från söndag, måndag, tisdag, och igår (onsdag). Det skulle innebära att om det räcker med återbesök på 8 zoner idag för att medaljen ska bli min. Hoppas, hoppas!

När jag bytte slang på cykeln igår så såg jag att det som jag misstänkte: Ett rejält snakebite, det vill säga det hade klämts hål på båda sidor om slangen. Kanske inte så konstigt eftersom jag lekte downhill i pulkabacken i närheten av Ronepark, men det gör jag inte om!

Det har tillkommit tre nya Turf-medaljer, men de kommer antagligen inte bli aktiva förrän i nästa version av appen. Medaljerna kommer i varje fall tilldelas de spelare som tar 50/100/200 zoner mellan 00 och 24 samma dag. Undrar om det måste vara olika zoner?

Om två nivå 30-spelare samarbetar (och kör med minst 30 minuters mellanrum) så borde det vara möjligt att ta medaljen för 200 zoner genom att köra X varv över 200/X zoner, t.ex. fyra varv över 50 zoner. Om man tar en zon var tredje minut så tar det 10 timmar att ta 200 zoner.

Hur som helst, kul med nya uppdrag att bita i!

Ett svar på ”Lunch med utsikt och återbesök”

  1. Lycka till med dina revisits!
    Jag räknade också på hur lång tid det skulle ta att ta 200 zoner, men jag fick det till 9 h. Hoppas att man klarar det med tre batterier!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *