155 unika i omgång 35!

En helt okej omgång! Det blev inte så många rundor på hemmaplan, men jag tog faktiskt 155 unika zoner, från Smögen i väster till Borgholm i öster!

You gathered 74573 points during the round and ended up at place no. 241 internationally.
This was accomplished by taking 318 zones.

Under den nu påbörjade omgång 36 så ska det både bli träningsrundor och jakt på fler unika zoner! Framförallt vill jag ta med cykeln till Växjö, eftersom det är den enskilda ort i regionerna Kalmar och Kronoberg där jag har flest unika kvar att ta.

Förresten så är det inte alla unika zoner jag tänker ta i Växjö, eftersom jag inte tänker ta BlötaKampen annat än om Fidde, Tretton & Co kan låna ut en båt eller annat slags flytetyg och en varm dusch efteråt! Eller åtminstone den varma duschen…

Sist men inte minst så vill jag uppmärksamma att Drassen tog den aningen besvärliga zonen HassleBottom i slutet av förra omgången. Bra jobbat!

4 svar på ”155 unika i omgång 35!”

  1. Såvida vi är hemma är nog dusch inga problem och om jag har tid kan jag kanske komma med mitt hemliga vapen…TB1 dvs min gula lilla gummibåt:) vi kan ju se iaf 😛

    //Fidde

  2. Haha, likaså här är väl inte dusch ett större problem 🙂 Säg till när du kommer så är vi med och hejar på dig om det blir vattenzonen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *