Ny medalj: 500 unika

I lördags så tog jag en 37-km runda på förmiddagen och på eftermiddagen utövade jag ett komplement till Turf: Geocaching. Jag lade naturligtvis ned Turf-reklam i de gömmor där utrymmet tillät.

Igår söndag så körde jag och minste lillturfaren till Växjö med cykeln bak på bilen. Väl där så körde jag en tvåtimmarsrunda för att ta unika zoner. Jag behövde 17 fler unika för medaljen, men till slut blev det 29 fler unika! Det skulle varit 30 om inte TillKampen hade varit inhägnad på grund av vägarbete. Just nu är det 22 personer, inklusive undertecknad, som tagit 500-999 unika och 6 personer med minst 1000 unika zoner.

Jag fick också en pratstund med Weed65 när han kom före mig till SjobergsZone, och så blockade han Stonethrow för mig så jag tar de zonerna en annan gång.

Väl hemkommen från Växjö fick jag ägna mig åt familjen, så jag har inte målat Ronneby grönt ännu!

4 svar på ”Ny medalj: 500 unika”

 1. Till kampen har gått att ta tidigare trots inhägnaden men vet inte nu, förövrigt så kan det bli svårt att hitta turfaren ” waste65 ” tror nämligen det var denna mannen du träffade //turfgame.com/user/Weed65 🙂 trevligt att ha dig här annars 😀

  1. Tack Fidde! Jag ska helt klart testa mina länkar bättre nästa gång!

   Angående: TillKampen så hade jag nog kunnat ta zonen om jag inte varit haft lillturfaren med i barnsits på cykeln.

   Förresten, går det att ta Stonethrow utan att kliva av cykeln?

   Jag har fortfarande minst 20 unika zoner kvar att ta i Växjö…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *