Ny medlem i Turf Crew: jag

Turf Crew är ett gäng spelare som hjälper utvecklarna Andreas & Simon. De flesta i Turf Crew jobbar med att lägga zoner, men jag och Stonecape har tillsammans fått uppdrag att bli Bug Managers för Turf – även om jag hellre använder ordet issue än bug och ser mig alltså som (blivande) Issue Manager.

Sedan ett par veckor jobbar han och jag med att ta fram teknik och process för hantering av felrapporter som för Turf-appen och Turf-hemsidan. Mer information kommer när upplägget blivit mer konkret!

För övrigt så har det tillkommit en ny zon i Blekinge, nämligen Sölvestorg som naturligtvis ligger i Sölvesborg. Eftersom jag inte tagit några nya unika zoner i Blekinge på länge så är det nu fem zoner som fattas i den samlingen.

Även Bromölla (i Skåne) har fått några fler zoner, men det är inte särskilt hög prioritet för mig att ta dem.

Ett svar på ”Ny medlem i Turf Crew: jag”

  1. härligt jobbat 🙂
    Kan tänka mig att alla krafter är välkomna, iallfall alla rätt krafter! 🙂
    Fortsätt med ert fina jobb Turf crew!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *