En till region får duga!

Jag har börjat planera gässtturf i Växjö och tänkte beställa ett 5200mAh-powerpack, men så kollade jag på bankkontot och inser att jag borde väntat med att beställa den där sladdlösa borrskruvdragaren. Den har jag ju ingen nytta av när jag turfar!

Som väl är så är Stockholmsresan redan bokad och den kommer ge mig en till region i varje fall.

10 svar på ”En till region får duga!”

 1. kan inte göra något annat än att hålla med, vore sjukt najs. Och gör inte vad du kan bara,gör lite till vettja!:)

  1. Tack för för de välkomnande orden! Visst ska jag till Växjö och turfa så småningom, men det blir kanske inte denna omgången.

 2. Har du kollat upp om det finns några billiga extra stora batterier till din telefon på t.ex. dealextreme? Jag köpte ett 4600mAh (eller nått sånt) till min Samsung Nexus S för en hundring inkl. frakt. De verkar dock vara svårare att få tag på nu för tiden. Hade tänkt köpa mig 2-3st till för lite långdistanscykling här uppe i Gästrik-/hälsingland.

  1. Smart! Jag har faktiskt beställt ett större batteri till min Galaxy S2, men om jag ska köpa något ytterligare så skulle vilja ha en extern laddare som passar. Har du hittat någon sådan för dina batterier? Tack för påminnelsen om dealextreme; jag har inte kollat där.

    1. Jag beställde Samsungs orginaltillbehör 2000 mAh, artikelnummer EB-K1A2EBEGSTD.

   1. Kikade lite mer igår och hittade.

    Det blev 3st 3800mAh batterier för ca $8 per styck samt ett originalbatteri med tillhörande extern laddare för samma summa. Inkl. frakt från kinat :).

    Nu kan jag förhoppningsvis turistturfa ordentligt på cykelsemestern utan att behöva oroa mig. Totalt har jag nu nära 20 000mAh (20Ah). Göttigt! Hittade på ebay.

    1. Det låter nästan som ett för bra pris? Du får gärna komma med en recension så småningom!

     Bästa sättet att spara batteri på är nog förresten att markera ut zonerna på en papperskarta i förväg, men man måste ju ändå ta zonen med mobilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *