Fler unika från Växjö & träffade andra turfare

Igår så körde jag och barnen till Växjö och barnvagnsturfade 11 fler unika zoner, vilket gör att jag har 301 unika zoner nu. Jag mötte Tretton och Fidde men eftersom den äldre lillturfaren drog benen efter sig så var jag tyvärr lite småstressad… Jag gjorde i varje fall min tusende takeover där!

Egentligen hade jag tänkt nöja mig med med turfandet för dagen, men när jag kom hem från Växjö så hade jag bara två zoner kvar i Ronneby! Så när frugan kom hem så rullade jag ut på ännu en sen träningsrunda. Efter att jag kört hela varvet så träffade jag både xerox och pinklady. Det var mycket trevligt att prata lite!

På morgonen idag, innan jag ens gått upp, så hade xerox tagit större delen av zonerna i Ronneby. Värt att nämna är att xerox har många fina poäng efter en tur till Köpenhamn söndag-måndag, Detta kan bli en tuff omgång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *