Ny omgång och Neutralizer-medalj

Först en snabb tillbakablick på den gamla omgången. Så här gick det för mig:

You gathered 69521 points during the round and ended up at place no. 77 internationally.
This was accomplished by taking 269 zones.

Jag måste börja föra in dessa siffror någonstans, men detta är helt klart flest poäng jag tagit i någon omgång och min bästa placering. Ett stort tack till xerox, Mainstay, es, per9 med flera som gett mig motstånd i Ronneby!

När den nya omgången började så kom också en chans att ta Neutralizer-medalj, vilket jag planerat och förvarnat om i bloggen samt på Blekinge-chatten.

Efter att jag tagit tio av Ronnebys femton zoner i den nya omgången så slutade turf-servrarna fungera. Det var otroligt frustrerande men de vaknade till liv igen innan jag hann hem, så det blev bara lite extra träning.

Efter Ronneby så tänkte jag köra till Karlshamn och ta resterande fem zoner för Neutralizer-medalj, men Mika (som har Tingsryd i Kronoberg som hemmaplan) tog dem innan jag hann dit! Attans, dags att ta till en reservplan.

Istället för att bege mig till Sölvesborg eller Olofström så körde jag till Karlskrona. Där jobbade ER med sin Neutralizer-medalj, men det fanns gott om zoner kvar till mig.

image

Jag hade planerat att ta de nya zonerna i Karlshamn också idag, men det får alltså vänta till ett annat tillfälle.

För övrigt så har jag bara tre övertaganden kvar till 1000! Nu börjar det bli svårt med medaljerna, men jag jobbar sakta men säkert på att ta Expandator-medaljen. Kanske en Revisitor också tids nog?

Mål för denna omgång (augusti):

  • Neutralizer-medalj (klar)
  • Take-1000 (snart)
  • Ta alla unika zoner i Blekinge (köra till Karlshamn någon dag)
  • Ta 50 fler unika zoner (troligen genom att besöka Växjö eller Kalmar)

Mål för resten av året:

  • Decacity-medalj (en region saknas! Jag får väl besöka t.ex. Halland eller Jönköping)
  • 500-unique

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *