Turf-utflykt i Ronneby

Igår så åkte jag och småturfarna på utflykt för att ta de nya zonerna i Ronneby. Först åkte vi till BunkerZone. Ett verkligt toppenställe, men det ligger ju som sagt långt från övriga zoner på fastlandet.

Så här ser det ut:

Därefter åkte vi till Ekenäs och kollade in BlekfisK. Det var inte aktuellt att bada, men tänk om man kunde ta den från en bryggan, eller om den låg så nära stranden att man kunde vada ut till den. Icke!

Det påminner mig om att låset på ena sidan av mitt vattentäta fodral gått sönder så jag måste till Kjell&Co och byta.

Till sist så tog vi båten Karö-Line ut till Karön och fikade och gick runt lite i barnens tempo. Tyvärr så stängde restaurangen redan förra helgen men jag hade med lite nödproviant.

Nu har jag två unika kvar i Blekinge: SenorZone, som jag tänker ta på väg till eller från jobbet någon dag, och BlekfisK som jag tänker ta innan sommaren är över helt och hållet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *