Order of Aquamen-medalj

I söndags tog jag med familjen till Ismantorps fornborg för att ta Ufozone och så hade jag aldrig varit där själv innan. En till unik zon i samlingen!

Idag gick jag och var på uselt humör. Kanske för att det varit dåligt motstånd i Ronneby på sistone, eller för att vi hade tänkt åka på utflykt till Tjärö idag men ställde in för att slippa moln, blåst och regnskurar.

Framåt eftermiddagen fick dock frugan idén att vi kunde åka till Tingsryd. Hon kunde gå på Börjes och jag kunde cykla en turfrunda med minsta barnet. Först och främst så åkte vi till campingen och där gick jag i vattnet och simmade ut till vattenzonen Thingwater, vilket äntligen gav mig Order of Aquamen-medalj! Väl ute vid zonen märkte jag att jag bottnade, så det är nog en väldigt snäll vattenzon.

Därefter gav jag och lillturfaren oss ut på cykeln. När jag kom fram till BakomMålet ser jag att det är en mullezon med brännässlor och annat, och här kommer jag i shorts, på cykel med lillturfaren i barnsits. Vad ska jag göra? Jag funderar medan jag knyter om ena skosnöret. Påpassligt nog så kommer AceIsAngry79 farande för att hälsa på mig just där och då. Nu fick han passa lillturfaren samtidigt som han gav goda råd till mig inne i snårskogen! Jag har plockat en fästing ikväll, kanske den bodde i den zonen innan…

Med Thingwater,  BakomMålet och FröHjort så blev det tre fler unika zoner, vilket ger mig totalt 275 stycken nu.

5 svar på ”Order of Aquamen-medalj”

  1. Undervattenshus till smartphone
   Det perfekta skyddet för smartphonen i sommar. Både samtal och touchskärm fungerar genom plasten. Invändiga mått: 79x125x19 mm. Art.nr. 58001.
   99:-

   1. Ah, ja den har jag oxå funderat på. Mitt skydd SKA ju vara vattentätt men telefonen var lite lätt fuktig efter att jag tagit KarCrownWater så jag funderar på att skaffa ett bättre skydd…

    1. Jag kunde inte märka att någon fukt kommit in i fodralet, men jag fick pressa in S2:an i det! Förvisso så var inte i vattnet lika länge som du heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *