Riktiga cykelkläder och nya zoner!

Fru TurfBlekingeIT läste reklamen tidigare i veckan och såg att den tyska lågpriskedjan skulle ha specialerbjudande på cykelkläder från och med torsdag. I vanliga fall sätter jag inte min fot där inne, men detta var så lågt pris att jag offrade mina principer för stunden.

Väl medveten om att antalet exemplar av lockvaror troligen är starkt begränsat så var jag på plats strax före att butiken öppnade klockan 9. Deras torsdagserbjudanden var inte framme ännu när jag och övriga som hängde på låset blivit insläppta, utan jag fick känna mig som ett fån en stund till medan jag stod och väntade på att de skulle sätta ut varorna.

När väl allt var på plats så köpte jag ett cykellinne, en cykeltröja, en cykeljacka, ett par korta cykelbyxor samt ett par halvlånga cykelbyxor. Totalkostnaden motsvarade ett par korta Craft cykelbyxor på Team Sportia. Jag är fullt medveten om att jag får vad jag betalar för, men nu ska jag slita på dessa ett tag och förhoppningsvis veta bättre vad jag vill ha när jag behöver köpa nytt.

Strax efter 22 igår så rullade jag ut i full mundering och svepte över Ronnebys tretton zoner. När jag var hemma igen vid 23-tiden så kunde jag inte ana att det skulle dyka upp två nya zoner i Ronneby bara drygt tre timmar senare!

När jag kollade turfgame.com imorse så såg jag naturligtvis de nya zonerna SilverKullen och TuveBack i Ronneby samt CityGate och OutlookZone i Karlshamn! Tyvärr inget av mina zonförslag, men min cykelrunda blir ju lite längre nästa gång i varje fall!

Jag ville bara kasta mig på cykeln och ge mig iväg, men jag hade lovat att cykla med äldsta barnet idag så det tog lite längre tid att komma iväg, och mycket längre tid att åka mellan zonerna. Jag var ändå först ut med att ta båda nya zonerna i Ronneby och det gjorde mig mäkta nöjd.

Nu har jag alltså tagit 277 unika zoner, och saknar 4 zoner för att ha tagit alla i Blekinge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *