Hjälp mig turistturfa i Borås och Jönköping

I helgen ska jag till Borås (av alla ställen) för att träffa ett gäng kompisar. Barnen ska också med, så turfandet kommer i tredje hand.

Barnen får dock finna sig i att jag ska ta minst en zon vardera i regionerna Jönköping och Västra Götaland. En av dessa räcker för att ge mig Pentacity-medalj, men jag ska naturligtvis ta zoner i båda regionerna.

Lämna gärna en kommentar om ni har tips på “snälla” zoner i Borås och Jönköping stad!

2 svar på ”Hjälp mig turistturfa i Borås och Jönköping”

  1. Det finns många snälla zoner i Jönköping. Kommer inte på någon sådär på rak arm. Vad menar du med snäll föresten? Drivethruzon?

    1. Jag har blivit rekommenderad att ta väg 27 mellan Värnamo och Borås, så jag missar Jönköping (stad). Jag får nöja mig med Tranemozone istället, och så tar jag en zon i Värnamo (typ Mostation) för att få regionen Jönköping.

      Med snälla zoner menar jag sådana där jag kan parkera bilen nära zonen (så att barnen kan sitta kvar i bilen) och där jag inte riskerar blöta ned mig, smutsa ned mig, eller ha sönder kläderna när jag tar zonen… (Inga mullezoner eller aggressiva hallonbuskage som det SunYour råkade ut för vid SalixRose…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *