Jag tog 10 fler unika zoner i Stockholm

Jag är nu uppe i 163 unika zoner, det vill säga jag har tagit precis 10 fler unika zoner. Det hade blivit fler om jag inte fått för mig att äta kvällsmat på Flippin’ Burgers. Det tog nämligen en dryg timme innan jag fick bord, och om jag varit mindre nogräknad med val av matställe så kunde jag ju använt den tiden till att turfa på. Men, hamburgaren var fantastisk. Den bara smälte i munnen!

En kul och oväntad grej var att jag tog en neutral zon i Stockholm, eftersom ingen hade tagit Arlaone tidigare denna spelomgång! Jag blev dock av med den under dagen.

2 svar på ”Jag tog 10 fler unika zoner i Stockholm”

  1. Jag har som planering att besöka Flippin Burgers men inte blivit av än. Då bor jag ändå i förort till sthlm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *