153 unika zoner till och med idag

Jag är nu uppe i 153 unika zoner och då har jag fortfarande varken tagit RonneBro eller LyckebyVatten av de färska zonerna. När det gäller övriga Blekinge så har jag heller inte tagit KarlshamnStn, som funnits i nästan tre veckor, eller båtzonerna Southtar respektive charlesisle. Mer om dessa i mina mål för omgång 24.

Idag när jag tog Hillbilly för första gången så upptäckte jag att den är väldigt nära att klassas som en mullezon. Det gick knappt att cykla upp till zonen! Hur ska det gå när vegetationen blir ännu tätare i sommar?

Imorgon ska jag gästturfa i Stockholm, jippie! Mitt mål är att ta minst 10 nya unika zoner, men helst fler såklart. Nästa medalj för unika zoner kräver 250 stycken så det är en bit kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *