Nu har omgång 30 börjat!

Så här gick det för mig i omgång 29:

You gathered 46216 points during the round and ended up at place no. 259 internationally.
This was accomplished by taking 134 zones.

Det får duga! Jag har varit sjuk, och en del kvällar när jag kunde varit ute och turfat så  jobbade jag med nya felrapporteringssystemet till Turf istället.

När jag gick och lade mig igår så var det en grå höstdag, men idag vaknade jag till en vit vinterdag! Barnen blev glada och jag fick extra träning med snöskyffeln, men det är inte bästa cykelvädret…

Omgång 30 började med att jag såg hur perthedeer tog zon efter zon i Ronneby, medan jag otåligt väntade på att frugan skulle komma hem från jobbet. Min första vurpa var 100 meter hemifrån. Jag kanske borde skaffa dubbdäck?

Perthedeer verkade nöja sig med turfandet för dagen lagom tills jag gav mig ut.  Jag tog LoveThisland ganska precis klockan 14 och sedan cyklade jag vidare till Kallinge och tog RNBzone och GatorZone. På väg tillbaka mot norra infarten till Ronneby, precis innan bron över E22, så fick jag punktering! Förbaskat!!!

Det blev i varje fall tre zoner tagna, och 45 minuter bra träning med cykling i snö. Jag kanske ska flexa lite från jobbet imorgon och bilturfa lite i Karlskrona som tröst… men jag måste skaffa ny slang också!

Förresten så borde jag samlat mer XM i Ingress när jag var ute. Jag behöver ladda mina portaler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *