Ny omgång, nya zoner

Egentligen hade jag tänkt åka till Karlshamn, eller kanske Sölvesborg, och ta zoner där, men väl i Karlshamn så hade minsta barnet knappt somnat i bilen. Då tog jag ett djärvt beslut och åkte ända till Kristianstad!

Jag hittade sjutton zoner i Kristianstad varav alla utom två var neutrala. Ingen har tagit ifrån mig dem ännu så jag plockar in 28 poäng i timmen från dem. Det blev mestadels bilåkande mellan zonerna, dock en promenad mellan de mest centrala zonerna.

Tyvärr så var jag tvungen att åka hem och hämta stora barnet hos lekkompisen, annars så hade jag stannat på hemvägen och tagit ännu fler zoner! Jag missade därmed en Neutralizer-medalj. Jag är förresten bara en unik zon ifrån medaljen för 50 unika zoner.

När jag hade tagit alla zonerna så låg jag på femte plats i Skåne men nu är jag nere på nionde. När jag tar nästa zon i Blekinge så byts ju hemma-regionen för mig och just nu  ser det ut nu så går jag rätt in på toppen!

Eftersom jag är gräsänkling så blev det inget mer turfande under kvällen, men imorgon är jag föräldraledig och då blir det nya tag!

För övrigt så verkar den nya versionen (0.9) av Turf-appen verkar mer responsiv och feltolerant, mycket bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *