Hjälp mig med Neutralizer-medalj på söndag

Hej allihopa!

Kan ni vara snälla och låta bli zonerna i Ronneby mellan 12 och 13 på söndag, det vill säga precis när nya omgången börjat? Det är 15 stycken zoner och som ni säkert vet så måste man ta 20 neutrala zoner inom 5 timmar för att få Neutralizer-medaljen.

Efter att kört min runda i Ronneby så behöver jag först en dusch! Sedan, för att ta ytterligare 5 neutrala zoner, så tänker jag köra till Karlshamn och samtidigt ta de nya zonerna där. Om ni även kan låta bli zonerna i Karlshamn mellan 12 och 15 så slipper jag åka till Sölvesborg eller Olofström!

Karlskrona är såklart också ett alternativ för de sista 5 zonerna, men för att jag ska köra åt det hållet så måste det finnas gott om neutrala zoner kvar där.

Naturligtvis så hjälper jag gärna er andra att ta samma medalj i senare omgångar!

6 svar på ”Hjälp mig med Neutralizer-medalj på söndag”

  1. Kan bli svårt. Jag är på väg från Kalmar till Mjällby för att se på fotboll och tänkte jaga Nexus7 precis efter lunch. Blir nog ingen medalj för dig. Inte med Ronneby som grund åtmistone. Sorry!

  2. Det var tråkigt att höra Fredrick, men jag förstår absolut att det kommer före min jakt på medalj!

    Jag hade faktiskt inte räknat ut att det är på söndag som den millionte zonen kommer tas, men det verkar ju ganska troligt.

  3. Norra delen av Karlskrona brukar vara rätt lugnt annars så länge MrA inte är i farten 🙂 det var så jag fick min Medalj sist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *