Statistik från omgång 22 (april)

När jag gick igenom min spam-brevlåda idag så hittade jag “Turf-round Finished/New round started”-brevet från förra omgången. Jag hade undrat varför jag inte fått något, men inte gjort några efterforskningar.

Så här löd statistiken:

You gathered 39619 points during the round and ended up at place no. 170 internationally.
This was accomplished by taking 183 zones.

Som ni ser så var jag väldigt nära 40 000 poäng, varav jag tog 25 000 under den första veckan. Nu försöker jag istället ta minst 12 000 poäng i veckan under hela omgången, och jag ligger just nu på plats 146 globalt. Helt okej!

Relaterat: statistik för omgång 21, där jag inte var med från början.

Ett svar på ”Statistik från omgång 22 (april)”

  1. Riktigt nice! Gissar att jag kommer landa där nånstans också denna rundan, ser ut som MrA kommer plocka hem blekinge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *