Åtta olika regioner besökta

Igår och idag så har jag varit på Silvergruvans Dagar i Sala. Medan jag var där så skrev jag på forumet om Förslag: en zon eller två vid Sala Silvergruva men har inte fått någon respons. (Jag tyckte inte det var viktigt nog för att spendera mina tre ynka zonförslag denna omgång, men jag ville ändå förmedla det någonstans.)

Trots närheten till oerhört aktiva Västerås så verkar Sala föra en ganska tynande tillvaro när det gäller Turf, så det kanske inte är så aktuellt med fler zoner än de nio som redan finns där. Jag satte dock upp en affisch på anslagstavlan utanför vandrarhemmet, och en på en anslagstavla för Hälsospåren i Sala.

I samband med denna resa så kunde jag komplettera med tre regioner som det var första gången som jag turfade i. Här är de regioner jag besökt hittills, i ungefärlig ordning:

 1. Blekinge
 2. Skåne
 3. Stockholm
 4. Kalmar
 5. Kronoberg
 6. Södermanland (två unika i Katrineholm)
 7. Uppsala (tre unika i Heby)
 8. Västmanland (nio unika i Sala)

Det blev alltså 14 unika zoner igår och idag, och tillsammans med FredMansion som jag tog i Oskarshamn i fredags så har jag nu 240 unika zoner. Nu är det bara tio zoner kvar till 250 Unique-medalj!

Under veckan som kommer härnäst så ska jag ta ännu en region, och förhoppningsvis många fler unika zoner!

6 svar på ”Åtta olika regioner besökta”

 1. Hej!

  Jag har nyligen fått reda på det här med Turf, och jag tycker det är jätteroligt! Jag jobbar på Sveriges Radio och skulle väldigt gärna komma i kontakt med lite turfare i Blekinge som kanske vill komma till studion och prata lite om vad de gör och vad det är som är så kul med det. Är du intresserad, eller kanske vet någon som är kan du väl kontakta mig på min mailadress: [email protected]

  Ha det så bra och lycka till med turfingen!

  Med vänliga hälsningar
  Tove Kluge

  1. Hej Tove! För att ge maximal synlighet till din förfrågan så kopierar jag din kommentar till ett eget blogginlägg imorgon!

 2. Riktigt bra! Se til att fixa 250 innan semestern är slut.
  Kul med Sveriges Radio också! Det är tokroligt att prata Turf i SR! Jag var dock galet nervös inför showen i P4 Kalmar.
  Be cool!

 3. Att ta Heby trees ger plus i kanten, den tar inte ens vi som bor i närheten.
  Jag fick mina 250 unika på vägen hem från blekinge, besöket på er grillkväll var till god hjälp då jag fick 6 unika på mitt korta besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *