Vill du vara med i P4 Blekinge och prata om Turf?

Jag har blivit kontaktad av Tove Kluge och Henrik Olsson, som båda jobbar på Sveriges Radio. De skriver:

Hej!

Jag har nyligen fått reda på det här med Turf, och jag tycker det är jätteroligt! Jag jobbar på Sveriges Radio och skulle väldigt gärna komma i kontakt med lite turfare i Blekinge som kanske vill komma till studion och prata lite om vad de gör och vad det är som är så kul med det. Är du intresserad, eller kanske vet någon som är kan du väl kontakta mig på min mailadress: [email protected]

Ha det så bra och lycka till med turfingen!

Med vänliga hälsningar
Tove Kluge

…samt…

Hej! SR Blekinge vill gärna komma i kontakt med dig för att göra ett inslag om turf. Jag nås på 0455/366883. Eller [email protected]

Det är inte säkert att jag vill eller kan vara med, så jag erbjuder alla att höra av sig till Tove eller Henrik!

PS. Ni känner väl till Heavy Expandator-medaljen?

4 svar på ”Vill du vara med i P4 Blekinge och prata om Turf?”

    1. Japp, så var det bokat – imorgon 10:30 – 11:00 ska jag till SR Blekinge och prata om Turf 🙂
      Blir att göra lite “research” själv ikväll så jag är lite förberedd 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *