Besökte Växjö igår

Mitt nuvarande mål med samlandet av unika zoner är inte bara att jobba mot medalj för 1000 unika utan även:

  • Ta 100% unika i regionen Blekinge – en kvar!
  • Ta 90% unika i regionen Kalmar – 51% nu
  • Ta 90% unika i regionen Kronoberg – 58% nu

Att det är “bara” är 90% i Kalmar och Kronoberg är för att ge mig frihet att strunta i vattenzoner, mullezoner och ensamma zoner som t.ex. Abbakuse i Hovmantorp. När jag nått dessa mål så är det Skåne som gäller, men där finns över 500 zoner vilket är fler än ovanstående tre regioner tillsammans.

För att komma närmare mina mål ovan så åkte jag och treåringen till Växjö igår och tog en cykeltur. På väg upp tog jag GudrunZone, sedan 24 zoner på cykel i södra delen av Växjö. På väg hem tog jag Öjazone och GrowAirport samt AnimalBeach. Totalt 28 unika zoner!

Nu har jag tagit 80% av zonerna i Växjö kommun. Nästa gång jag får chansen att cykla där så blir det för att komplettera lite unika på norra sidan och kanske en tur till Gemla.

Här är för övrigt min plan för våren, inklusive minsta antal unika zoner jag hoppas ta:

  • Vecka 19: 20z i Kalmar
  • Vecka 20: 10z i Hovedstaden (ny region)
  • Vecka 21: 5z i Skåne, 1z i Halland (ny region) och 4z i Västra Götaland
  • Vecka 22: 4z i Kronoberg och 6z i Kalmar
  • Vecka 23: 11z i Kronoberg

Uppdatering Jag glömde ju det viktigaste! Spelarna tretton, sus och sarjo lurpassade på mig vid PlayItAgain, kul att träffa er! Lite senare, efter att jag lastat på cykeln på bilen, så lurpassade jag på dlufr06 när han precis tagit BoogieZone och skulle vidare till Spånad. Kul att pratas vid lite!

2 svar på ”Besökte Växjö igår”

  1. Kul att träffas, synd att du dock valde fel dag att turfa på, nu när vi fått 15 nya zoner inom en kort stund. Men det är ju bara en till anledning att komma hit igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *