Rekordlång turfrunda!

Detta är ett gammalt inlägg som hade blivit kvarglömt som Utkast!

I lördags [2013-06-08] så fick vi nya zoner i Ronneby, men när zonerna dök upp så var bilen precis packad för avfärd med familjen och därmed fick jag hålla mig i skinnet. Även cykeln vad lastad, och på söndagen så besökte jag Älmhults elva zoner med den. Det blev cirka två mil. På kvällen stannade stsnot och fidde på väg hem från Danmark och tog de flesta ifrån mig… typiskt!

När vi kommit hem och lagt barnen i söndags [2013-06-09] så kunde jag ge mig ut i Ronneby och ta de nya zonerna! Tack vare RonHarbour så kan mina turfrundor bli ännu längre än tidigare, men i söndags blev det “bara” knappt tre mil, eftersom jag redan ägde zonerna i Kallinge och inte prioriterade återbesök där.

I tisdags visste jag inte i förväg att det skulle bli rekord, men precis när jag börjat min runda så tar 897675 de båda zonerna i Kallinge från mig.

Hen fick behålla dem fram tills att jag hade tagit alla andra zoner på fastlandet i Ronneby och begav mig till Kallinge. Innan jag hann dit så hade dock Stina5 redan tagit ett par zoner från mig.

På väg tillbaka från Kallinge så började även k_tjing ta zoner av mig, men i promenadtakt. Trots den sena timmen beslutade jag mig för att genskjuta hen och säga hej.

Sagt och gjort så mötte jag både k_tjing och Stina5 ute på gemensam turfpromenad!

Vi hade en trevlig pratstund innan jag åkte hem och de fortsatte ta zoner av mig i maklig takt. Kul att träffas!

När jag kom hem så var rekordet ett faktum: 45 km på cykeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *