5 svar på ”Populära zoner ska ge mer poäng när man tar dem!”

  1. Ja det hade varit toppen, Grandzone t.ex. är ju inte värd så mycket att ta fast den är så populär. Den är väll top #7 i Sverige! senast jag kollade.

  2. Jag tror mer på att PPH ska sjunka för varje dag man håller en zon, att revisit zon så får man åter full PPH. Aktiva spelare ska premieras även i områden med få spelare.

    1. Hur gör man med zoner som redan är nere på 1 poäng i pph? Grejen är att det blir lite trafik på zoner som ligger “dumt” till när man får så lite pph och att tp inte är högre så det lönar sig bättre att ta 5 zoner nån annanstan på samma tid, speciellt om man har fler val efter dom 5 och inte alls några val av den lite otillgängliga, då blir det bara en zon för att plocka unika. Har man tur får man ju behålla dom med hög pph ett tag så det blir en stor vinst poängmässigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *