Välkomna på Turf-träff torsdag 28 juni!

Alla som vill träffas för att prata Turf och se ansiktena bakom spelarnamnen är välkomna till Stakholmen på torsdag den 28 juni från 17-tiden och framåt. Notera datumet; det var ursprungligen ett annat datum på förslag. Jag återkommer med en reservplan ifall det skulle bli tråkigt väder!

Jag arrangerar faktiskt inget utöver att annonsera tid och plats, så ta med matsäck, eller gå ihop ett gäng och ordna glöd att grilla över. Om ni vill grilla men inte känner varandra IRL så planera i chatten, eller i kommentarerna till detta inlägg. Glöm inte något att dricka!

PS. Ibland så kan zonutläggarna vara extra snälla och fixa en ny zon eller extra hög PPH på en befintlig zon när man ordnar en träff.  Efter min fadäs med Smörasken så vill jag dock inte besvära Blekinge-ansvarige tomtebloss med detta.

3 svar på ”Välkomna på Turf-träff torsdag 28 juni!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *