Spöregn igår, Aspö idag

Igår så var jag och minsta lillturfaren ute och cykelturfade i Ronneby. Samtidigt så drog ett större regnmoln in över oss, så trots att jag tyckte att jag klädde oss ordentligt så blev vi ganska blöta båda två.

Efter lunch i Karlskrona idag så tog jag med båda småturfarna på färjan över till Aspö. De tyckte det var roligt att åka färja och jag fick ta AspöMine och NyaEllenabben, vilket ger mig totalt 220 unika zoner. 30 kvar till medalj!

Jag tog naturligtvis även AspöMad när jag ändå var där, men döm om min förvåning när linné tog den zonen en timme senare! De andra två zonerna på Aspö har jag dock fortfarande kvar… än så länge.

Nackdelen med turen till Aspö var att jag missade möjligheten att säga hej till Fredrick när han tog var i Ronneby och tog ett par zoner!

Imorgon kväll så är det turf-träff, men innan dess ska jag ta så många fler unika zoner som fru TurfBlekingeIT tillåter…

Ett svar på ”Spöregn igår, Aspö idag”

  1. Ja, det var synd att tiden tog slut. Har många unika zoner att erövra i Ronneby. Men det blir nog säkerligen ett nytt besök om inte allt för många veckor, moahaha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *