Två unika zoner i Blekinge kvar!

Idag så körde jag och minste lillturfaren till Karlshamn och åkte över till Kastellet för att ta charlesisle. (Notera att namnet på zonen har liten bokstav först!)

Då passade jag också på att barnvagnsturfa lite i centrum, vilket självklart inkluderade GourmetZone som jag inte tagit förut. Nu saknar jag bara Southtar (ena zonen på Tjärö) för att ha tagit alla zoner i Karlshamn.

Den andra zonen i Blekinge som jag har kvar att ta är vattenzonen KarCrownWater. Nu har jag i varje fall tagit totalt 271 unika zoner. Det är många unika zoner kvar till 500 Unique-medalj, men med en zon i taget så går det till slut! Jag kan dessutom ta Order of AquamenDecacity Star, och Dark Ninja under tiden.

PS. Det glädjer mig att både PMC och ahotik hälsat på i Ronneby!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *