Tog 34 unika i Kalmar igår

När jag och minsta barnet anlände till Kalmar igår så var kingenin, MasterOfTurf och Snabelanna ute redan så det var blockat mest överallt. Tack och lov så dök inte sune upp förrän lite senare på dagen. Det var inte alls lika smidigt som att ta unika i Växjö när Fidde är bortrest!

Jag hade gjort en lista över zonerna som jag var ute efter, och på skoj gjort en ruttplanering med OptiMap. Den planeringen ju åt skogen direkt, så jag fick helt enkelt bita ihop och söka mig åt de håll där det fanns ett par unika att ta, och passera många blockade unika på vägen.

Kalmar-spelarna försökte vara snälla och maka lite på sig, men det hjälpte tyvärr inte så mycket. Det blev bättre efter en spontan Turf-träff på Max med undertecknad, kingenin, MasterOfTurf och så Snabelanna som jag inte träffat förut. Kul att ses! Efter träffen så skulle nämligen MasterOfTurf och Snabelanna hem och, bokstavligen talat, ladda batterierna. Då fick jag lite mer utrymme och kunde ta zoner i bättre tempo.

Enligt warded så tog jag 15 zoner från 11:46 till 14:12. Sedan 30 zoner från 15:13 till min sista unika zon klockan 17:27. Av dessa 45 zontagningar så fick jag ihop de 34 unika jag tänkt mig och sedan 11 som jag tog för att jag hade vägarna förbi.

Jag har nu tagit 97,4% av zonerna (76 av 78) i Kalmar kommun. De två som saknas är vattenzoner som jag sparar till en annan gång. På regionsnivå är jag uppe i 64,5% av zonerna i Kalmar län, men det blir mer och mer besvärligt ju närmre målet på 90% jag kommer!

Målet med 90% unika gäller ju även Kronoberg och där är jag nere på 50,2% unika efter zonregnet i Växjö dagen efter jag var där. Det positiva är att jag har 39 unika zoner kvar i Växjö vilket även efter att ha tagit bort ToftaIsland, BlötaKampen, mullezoner och zoner i Gemla är ett 30-tal zoner som är ganska lågt hängande frukt. Sedan finns ju 20 zoner i Alvesta…

5 svar på ”Tog 34 unika i Kalmar igår”

  1. Synd att du inte gillar att jag turfar när du är på besök i Kalmar?! Ska naturligtvis hålla mig undan i fortsättningen…hehe

    /sune

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *