15 fler unika från Västervik

Jag hade vägarna förbi Västervik både i fredags och lördags så jag stannade för att ta unika zoner. Tyvärr så var jag dum nog att även spela Ingress där på fredagen, vilket jag ångrade lite i efterhand. Det hade varit bättre att prioritera unika Turf-zoner, för på lördagen så dök även ramblerboy upp i Västervik! Han började sin Turf-karriär i Ronneby men håller numera till i Malmö.

Hur som helst så tog jag totalt 15 fler unika zoner i Västervik. Två stycken är sparade till en annan gång. Efter ett par zoner kunde jag inte hitta min mössa, så jag åkte tillbaka för att leta efter den. Till min glädje hittade jag den idag, på golvet i baksätet på bilen!

Hur gick förra omgången då, jo så här:

You gathered 33107 points during the round and ended up at place no. 278 internationally.
This was accomplished by taking 116 zones.

Alltså inte särskilt bra, men det får duga. Jag fick i varje fall vara med i Division 5 i seriespelet. Det ska bli intressant att se hur det artar sig.

När nya omgången började idag så kom jag ut lite försenad och då hade homishome redan börjat nalla av zonerna i Ronneby. Han började visst till fots men hämtade sin cykel när jag zoner snabbare än han gjorde. Till slut blev det strax över 4 mil körande kors och tvärs i Ronneby för att ta zoner från homishome, och en avstickare till Kallinge. Tyvärr så hade han mer tid än jag att lägga på Turf idag så nu har jag bara LoveThisland, RNBzone och GatorZone kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *