Punktering igen

I måndags så tog jag LyckebyVatten på väg till jobbet vilket gav mig 169 unika zoner.

Igår morse innan jobbet så gav jag mig ut med cykeln för att ta alla zoner i Ronneby. Dock så lyckades jag förmodligen punktera däcket i närheten av Hillbilly-zonen.

Nästa gång jag ska cykelturfar där så parkerar jag nog vid foten av Davids Kulle och joggar till zonen!

Hur som helst så fick jag gå sista biten till Ronechurch och sedan promenerade jag hem med cykeln. Ett djupt andetag hemma och sedan blev det joggingturf, men bara mellan zonerna som jag blivit av med sedan i söndags, exklusive Hultagölen.

På väg hem från jobbet igår så tog jag LongOBridge, så nu har jag 170 unika zoner! Mitt mål för denna omgång är att nå 200 unika zoner, och sedan 50 till nästa omgång för att då komma upp i 250 unika zoner.

2 svar på ”Punktering igen”

  1. Måste bara säga det, har gått om dig i unika igen:) haha synd att det inte kommer hålla sig så länge!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *