Bäver i Karlskrona på 19 minuter blankt

I torsdags så började jag på allvar planera att ta Bävern i Karlskrona. Min plan var att ta Bävern tidigt en söndagsmorgon för att undvika så mycket folk och trafik som möjligt, och det var denna helgen som gällde om det skulle bli av den här omgången.

Problemet var att jag hade punktering på cykeln, men skulle det bli någon medalj så var bara att bita i det sura äpplet och ta tag i att åtgärda det! Jag köpte ny cykelslang i fredags och bytte slang i däcket i solskenet igår. Den gamla slangen hade blivit punkterad av taggen från en ros!

På kvällen igår så gick jag noggrant igenom rutten jag planerat:

 1. Grandzone (Stortorget)
 2. Vittuzone (Hoglands park)
 3. Sailetzone (Gästhamnen)
 4. Rosenbom (Amiralitetskyrkan)
 5. Marinezone (Amiralitetstorget)

Jag räknade ut sträckan till cirka 4 km och jämförde med Beaver toplist. Jag hittade spelare som hade lyckats ta medaljen när sträckan var drygt 4 km, så det borde gå!

Igår så ställde jag väckarklockan på 7 och sov som en stock till klockan 6 någonting. Jag kunde inte sova mer utan gick upp, lastade cykeln på bilen och körde in till Karlskrona.

För att få GPS-bonus så satte jag på GPS i appen redan när jag satt i bilen, men på grund av GPS-strul vid Sparre så fick jag starta om appen och tappade därför GPS-bonusen för hälften av zonerna. Ännu mer GPS-strul gjorde att jag tappade ännu mer tid och jag startade om appen minst en gång till. Jag kan inte haft många sekunders marginal till 20 minuter, så det ska bli spännande att kolla på Beaver toplist för Blekinge när warded.se börjar uppdatera sig igen efter server-strulet som var natten mellan fredag och lördag.

Uppdatering Jag tog den på 19 minuter blankt!

Efter att jag tog medaljen så tog jag några extra zoner när jag ändå hade flåset uppe.

PS. Jag var även i Karlshamn igår och tog KarlshamnStn vilket gav mig 173 unika zoner.

image

2 svar på ”Bäver i Karlskrona på 19 minuter blankt”

 1. Så utan GPS-strul så kunde det lika gärna blivit en vessla av det?
  Oklart om de nya zonerna hade kommit när du gjorde det, men i teorin borde det vara än lite “enklare” nu?!

  Nya tag! 🙂

  1. Nej, jag hade inte nog ändå inte kunnat ta Eager Weasel, men det hade förstås varit närmre. De nya zonerna kom senare på söndagen, och det borde snabba upp att skippa Fisktorget och ta AspöFerry istället.

   Faktum är att theGhost tog Eager Beaver i Karlskrona idag, och hen är nog sugen på att ta Eager Weasel snart! Själv så är jag rätt nöjd med Eager Beaver för den närmsta tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *